Conexiunea la net de la servici SUCKS!

Martie 13, 2009

Deci. Am la serviciu o conexiune la net de la Orange, prin modem den`ăla uaierless. Nu am avut altă soluţie fiindcă sunt în mijlocul câmpului şi fibra optică are alergie la coceni de porumb. Şi să începem : e cea mai execrabilă conexiune la net pe care o poţi avea, dar de voie de nevoie e acolo. Problema este că nu am acoperire 3G, ci numai prea-mult-nefolositul-expiratul-incetul GPRS. Ai zice şi tu că la ditamai firma ar face şi ei nişte investiţii, că totuşi sunt într-o zonă unde cerinţa de wireless ar fi mare.

Nu numai că netul merge când e pus la steroizi cu 12 kb/s … dar ăştia de la Orange cred că au făcut cea mai proastă alegere când au decis să meargă pe modemuri HUAWEI, of`cors Made in China. Din oră în oră, modemul se blochează (precum o femeie proastă când îi zici ceva inteligent) şi tre să-l scot din lăcaş şi să-l bag iar. Software-ul e de căcat şi el, că durează 5 minute să pornească şi să iniţializeze modemul.

Câteodată, în timp ce mai încarc şi eu un blog cu mult text ce-mi solicită conexiunea la maxim, modemul se hotărăşte să-şi bage pin-ul în gura mea şi să clacheze brusc. Dar nu aşa cum am scris mai sus. Imi zice : “No USB/SIM Card”. Ăsta e Nemesis-ul conexiunii la net de la Orange. Bă cap de dromader, e acolo SIM-ul, l-am scos eu şi ţi l-am băgat înapoi în pana mea. Hai să te bag înapoi la usebe. Ha? Ce zici? “No USB/SIM Card”? Să-ţi frec condensatorii.

Având în vedere faptul că acum scriu de la servici, doresc pe această cale să urez S.C. Orange S.R.L. România multă muie, impregnată cu sos de rahat copt în succes şi presărată cu facturile voastre vechi supraîncărcate ale unui fost client de molecular in reţea Orange. De 3 ori mi-a picat netul în timp ce am scris postul ăsta de puţin peste 300 de cuvinte.

“Dă-mi 2 palme. De ce? Io-s emoticonul ăla care mănâncă căcat la televizor că-ti dă fix pula pe banii tăi”.

Reclame

5 răspunsuri to “Conexiunea la net de la servici SUCKS!”

 1. DaddyOp Says:

  hi hi hi … dreaq conexiuni la internet in mijlocu` campului. bate oleaca vantu` iese modemul din usb. taranu` e pe camp cu modemu` de orange si vodafone in buzunar. :))

 2. koodooletz Says:

  de fapt,cosmote 🙂

 3. Ionutzz Says:

  Prea tare :))).spor la scris ;))

 4. eusiatat Says:

  ba bravo. la fel e si cu RDS-ul: echipamente MADE IN CHINA, 70 % din angajati subcalificati suferinzi de grandomanie … imi provoaca repulsie numai cand ma gandesc si ma repugna … „prietenii stiu de ce” :). de fapt cu toti marii operatori de rahat care considera ca daca au o „majoritate” de clienti au monopol pe piata. de rahat. toata lumea stie ce servicii se presteaza la noi in tara; mai avem pana sa ajungem europeni. am mai auzit azi pe unul ca avea viteza de pe „torenti” de 7 MBps! :O boule aia e viteza metropolitana. nu mi-ar ajunge un textbox ca sa-mi insir teoriile conspiratiei si moartea caprioarei in scris. bafta

 5. koodooletz Says:

  Indignat mai esti , stimabile. Dar asa imi placi mai mult. 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: