Yahoo Messenger – un software de căcat.

martie 16, 2009

Anul trecut mi-am schimbat şi eu calculatorul de acasă, că se cam învechise, cu unul nou, un Quad cu 4 gb ram. Toate bune şi frumoase până instalez messengeru. Utilizare procesor : 99%. Cum să exemplific eu…dacă ai avea 2 jocuri masive deschise deodată, word, mozilla, client de torrente, DC++ şi My Computer deschise toate odată, tot nu ai mai mult de 70% utilizat din procesorul ăla. Ei nu, Yahoo Messenger are nevoie de mai mult. Continuăm. Deschid,Sign In. Intră, se face fundalul alb şi stă aşa…între timp calculatorul blocat…şi stau aşa vreo 10 secunde şi apoi îşi dă drumul. Deci. Asta e o fază la care mă enervez extrem, aşa că am zis să le dau la ăştia de la iahu un feedback. Şi încep să le spun eu că dom’le, “it sucks” “it’s useless” “faceţi ceva” etc. Dar spus aşa, frumos, literar, ceva în genul că dacă extratereştrii ar veni la noi pe planetă cu tehnologie de 1 nm şi rami pe bază de cristale şi ar trebui să socializeze cu femelele pământene, programul ăsta tot le-ar bloca sistemul. Şi vă mai întrebaţi de ce în majoritatea scenariilor SF extratereştrii sunt ostili. Ştii filmul ăla, Ziua Independenţei parcă?! De au băgat ăia un virus în calculatorul staţiei mamă extraterestre şi era un cap de schelet care râdea ca un bulangiu? Ăia s-au chinuit prea mult cu viruşi şi alte căcaturi, nu trebuiau decât să facă upload la Yahoo Messenger 9.0.9 şi avea acelaşi rezultat. Doar că apărea faţa aia de copchil galben rânjitor. Măcar ar fi fost mai amuzant.

Revenind la feedback, nu am primit nici un răspuns dar într-un fel nici nu mă aşteptam la asta, eu mă autosusţin cu ideea că poate cineva chiar citeşte feedbackurile alea şi trage o concluzie. Nici o schimbare încă, dar eu sunt optimist de felul meu şi sper ca prostul.
Incercasem alte software-uri ca să stau pe Yahoo Mess, cel mai răsărit era Pidgin-ul de Linux, adaptat pentru Windows, dar cu niciunul n-am reuşit să fac operabil transferul de fişiere. Aşa că da, am ramas cu acelaşi Yahoo Messenger 9.0.cât o fi, cu faţa de copchil galben rânjitor ce-mi duce procesorul către culmi tibetane în graficele din Windows Task Manager.

Reclame

5 răspunsuri to “Yahoo Messenger – un software de căcat.”

 1. Raluca Says:

  HUH? Deci voi aveţi graaave probleme cu chestiile astea. De ce este nevoie să îţi deschizi 1000 şi una de progrămele?
  Asta este ca să te înveţi minte.
  Cât de răspunsul de la ăia…chiar credeai că o să îţi răspundă?

 2. kOoDoO Says:

  1. Is multifunctional.
  2. Exista tehnologia.
  3. Da, nu stiam ca au acelasi comportament ca firmele romanesti. (majoritatea oricum).

 3. inferioris Says:

  frate, ai pb cu pc-ul. eu am deschis pe laptop yahoo messenger, vodafone mobile connect si mozilla si astea trei au adaugat cam 180-200 de mb din 2 gb de ram, avand acum un total de 605 mb utilizati. ce dracului e in neregula cu pc-ul tau? eu nu am avut deloc probleme cu messengerul de cand am laptopul (juma de an) si daca ma gandesc bine… nu am avut vreodata probleme…daca nu merge dupa un unintstall/reinstall eu zic sa vorbesti cu cineva care cunoaste problemele de genul celei descrise de tine.

 4. kOoDoO Says:

  Ai inteles gresit. Am zis la instalare si cand te loghezi. Am lucrat o perioada lunga de timp la o firma de net, la interventii si crede-ma, dupa mii de calculatoare studiate pe la clienti am declarat ce e scris mai sus. E imposibil ca un program de chat sa utilizeze atata memorie cat mozilla sau chiar mai mult decat windows explorer. Imposibil.

 5. eusiatat Says:

  sustin ideile beligerante ale stimabilului; calculatoarele ne umplu jumatate din viata 🙂 si femeile cealalta jumatate. =)) :-j
  ai vazut ? ma eSprim ca pe messenger. creeaza dependenta si nervi. parca-i un drog; oricum …..in stare flasca, „iahu”, ca sa-l citez pe numitul, consuma cam 43 MB ceea ce e absurd din moment ce nu face mai nimic 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: