Presa

martie 17, 2009

Daţi-mi voie să citez câteva din ştirile mondene de astăzi, preluate de pe site-ul Libertăţii. Deci :

1. „Celebrul travestiti Naomy s-a întors în România după câteva zile petrecute în Italia, la Roma, locul unde a decis să-şi schimbe look-ul.” – dacă nu luam în considerare greşelile ortografice, sincer pe mine şi probabil 99% din ţara asta îi doare fix în pulă că s-a întors ăsta de la broscari. Dar apoi vine declaraţia care mă dă pe spate : „a decis să-şi schimbe look-ul”. Deci pe de o parte, ar răsuna dealurile de pe lângă mine de cât aş râde. Hai să clarificam ceva, doamna/donshoara Luana Mare : nu a decis, a fost NEVOIT să-şi schimbe look-ul după ce i-au făcut ăia creştetul capului tablă de şah cu foarfeca. Iar pe cealaltă parte, mă enervez când văd ce rahat de ştire/noutate e asta. Şi mai bagă şi poza cu muianul muistului, în care rânjeste ca un prostalău care de abia şi-a luat-o în cur de varianta lui italiană. Bravo mă, bine că ai venit înapoi, amu poate-ţi tund ăia direct pula ca să nu mai dai degeaba banii pe operaţie.

2. „Aşa a avut loc atacul divei de la Antena 1!” – link
Articolul nu e semnat,dar e amuzament pur. Ignorăm din nou greşelile de ortografie, dar am o presimţire că tot o duduie l-a scris. După introducere, e acolo o schemă absolut inutilă, cu explicaţii, maşini parcate, blocul lui Dani şi spaţiu de manevră. Iţi trebuie cinci facultăţi şi IQ de peste 130 ca să o poţi înţelege dacă ar fi fost narată. Mai jos, aceeaşi schemă, 5 minute mai târziu când a coborât vaca (Mihaela Rădulescu) din maşină cu chef de mahalagisme şi panarama. Se pare că Dani nu se descurcase prea bine în seara aia.

Apoi citez : „Domnii din imagine sunt colegii noştri, doi oameni minunaţi care în seara zilei de vineri nu-şi făceau altceva decât meseria.” Fă, da` de ce le zici oameni minunaţi? Om minunat nu e nimeni pe care să-l cunosc sau să fi auzit de el vreodată. Ori le-ai supt pula şi avea gust de căpşuni? Sau dacă te muţi tu la altă redacţie şi te iei la cuţite cu ei, mai sunt aşa minunaţi precum căpşunile în timp ce dai declaraţii nasoale, stergându-te de smahoz la gură? Citez : „Pe Dumitru, Mihaela îl cunoştea bine, el fiind cel care în urmă cu câţiva ani a purtat-o pe braţe după ce aceasta a avut o criză de sciatică. Mai mult, el e amic şi cu iubitul divei, Dani Oţil.”, ca mai jos să scrie declaraţia ăluia, citez : „Ducându-mă spre maşină să-mi iau ceva din ea, amărâtul de paparazzo, care de fapt nici măcar nu e un paparazzo, e un amic de-al nostru, un fotograf de monden”. Bă, adică eu nu ştiu, eu pe prietenii mei nu-i fac amărâţi în public, adică dă cam nasol aşa să te pişi pe el în formă de inimioare. Da` mi-a plăcut că ăsta nu i-a luat apărarea ei, adică aşa se deduce din articol. Bravo bă, meriţi pula aia de pe pantaloni. Data viitoare deseneaz-o pe obraz ca şi cum ţi-ar intra în gură. Şi mai pune una pe cur. Ca şi cum ar intra acolo.

3. In partea dreaptă e un sondaj. Care e mai bună, vedeta sau soră-sa? Şi sunt poze cu Nicoleta Luciu şi soră-sa, Monica Columbeanu şi penala de soră-sa,etc. Pentru ăla care a făcut sondajul : bă, toate-s bune. Dacă m-ai pune în faţa lor eu sincer mi-aş băga pula în toate. Pentru câteva zile.

4. „Magda Ciumac a revenit la sentimente mai bune faţă de Tolea, mai ales după ce luptătorul a ajuns la inchisoare. Chiar dacă acesta a făcut-o praf in interviurile acordate Libertăţii, Magda susţine că ea nu a vrut niciodată să ii facă rău şi, chiar mai mult, este dispusă să-şi retragă plângerea pe care i-a făcut-o pentru răpire. În plus promite că-l va vizita, cât de des posibil, la puşcărie. Cu toate acestea, ea nu o iartă pe Alina, iubita soţului ei, căreia îi promite că-i va “rezolva” apariţia unui dosar penal.” Ăştia vor să copieze pe Rihanna şi Chris Brown. Reloaded. Şi mai apoi îi ia un interviu anost, care şi aşa nu-l citeşte nimeni, fiindcă hai să nu ne câcăm pe noi, numai din titlu iţi pierzi orice miligram de interes. Mai degrabă mă uit pe geam cum cad chietrele din staţia de sortare, e ceva mai interesant în asta.
Şi astea sunt, oameni buni, ştirile penale din ziua de astăzi. Could anyone care less?

Reclame

5 răspunsuri to “Presa”

 1. mick3y Says:

  Incearca si tu alte site-uri pt stiri. 🙂 se stie ca libertatea e un tabloid. Iti recomand realitatea.net 😀
  Cat despre ce ai scris, nu stiu la ce te-ai putea astepta de la niste jurnalisti ajunsi acolo numai ei stiu cum.

 2. ionut Says:

  titluri de rahat si jurnalisti care au terminat cu spaga facultatea de jurnalism :)).scrie
  PS:Scrie si tu mai mare ca m-a chiorat aici ca sa citesc 😛

 3. ionut Says:

  titluri de rahat si jurnalisti care au terminat cu spaga facultatea de jurnalism 🙂 .
  PS:Scrie si tu mai mare ca m-am chiorat aici ca sa citesc 😛

 4. ankisha Says:

  Asta se cere, asta se ofera :)) Pe tine nu te intereseaza, dar ai sa fii surprins cat de multi oameni isi doresc sa afle noutati din viata „vedetelor”. Aceeasi care se uita si la „Nora pentru mama”, si la „Fata lui tata”, etc…

 5. kOoDoO Says:

  Cand mai sunt printr-o crasma ceva, ma mai uit si eu asa la Fata lu` tata si Test de fidelitate. Mi se par amuzante, exceptand partea penibila care e majoritara. Mai ales daca mai sunt si aghesmuit 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: