Subiecte de enervat.

Iunie 21, 2009

Am inceput sã mã cam plictisesc de scris, de fiecare datã când vreau sã mã apuc sã scriu un nou articol mã pocneşte aşa o lene ce porneşte dinspre degete şi se duce incet incet cãtre creierul mult prea folosit şi asa. Si dacã stau bine sã mã gândesc, eu pentru ce scriu aici? Pentru o gaşcã de oameni,ar spune unii pe care ii mai amuz din când in când. Sau ii mai inspir din când in când. Alţii ar spune cã scriu pentru mine…ceea ce nu e complet departe de adevãr. De-aş putea sã avansez instant peste 20 de ani si sã mã uit peste blogul ãsta, probabil aş scoate câteva zâmbete sau chiar mai mult de pe faţa mea. In fine, nedumereli de duminicã seara.
In timp ce bãgam azi energie in celule (adica mâncam mã), s-a intâmplat sã fie TV deschis…ceea ce e extrem de rar in cazul meu, sã mã uit la televizor fiindcã ştiu cã am sã mã enervez dacã şed mai mult de 10 minute in faţa lui. Ei, nici azi nu a fost o excepţie. Erau ştiri, de, aşa s-a nimerit. Deci ciulesc urechile, accidental cãtre vibraţiile acustice emise din decodorul de imagine şi aud ştire : Primarul comunei X a cerut de la buget undeva pe la 100 de mii de euro (parcã) pentru a construi in sat un centru de zi pentru copiii ai cãror pãrinţi sunt plecaţi la muncã in strãinãtate. Deci nu, mi-a trosnit furculiţa in farfurie de draci. Cum sã vã explic eu…hai sã fac 2 variante.
Varianta 1, pentru ãia care le funcţioneazã incã unitatea cerebralã – deci tu, plãtitor de impozite la stat, care mai mult din asta se face bugetul, ca un cetãţean bun ce eşti, munceşti ca boul la plug şi statul in loc sã iţi ofere ceva mai bun ,aşa, per general in ţara asta dã bani de la buget (mai e nevoie sã iţi amintesc cã e vai şi amar de steaua lui?) pentru primarul cutare sã facã centru de zi, cã s-au sãturat unchii, mãtuşile, bunicii copiilor sã-i creascã pentru idioţii ceia de au plecat la cãpşunealã, frecat buda şi sters moşnegi la cur in Italia şi Spania sau unde mama dracu’ s-au dus, freca-i-ar viermii in cap sã-i frece. Deci ai inţeles ideea, da? Tu plãteşti ca sã nu mai stea ãia cu copchii lor. Si acum nu crede cã am ceva impotriva muncii in strãinatate, dar de ce sã mâncãm de aiurea rahat turcesc, ãia nu sunt ingineri, doctori sau mai ştiu eu ce funcţii de işi lasã copiii aici. Bã, deci dacã eu aş fi sã plec aş pleca cu totul şi sãnãtate. Nu-mi las copchilu’ la rude, la crescut şi când il vãd sã-mi zicã „Da’ tu cine pida mã-tii eşti?”. Ti-o trebuit futai fãrã cap, apãi amu asumã-ţi responsabilitatea.
Varianta 2, pentru ãia care folosesc intâi mâna, apoi capul (aşa-numiţii idioţi) – Bã, deci tu plãteşti ca sã creşti copiii ãlora. Tu.
Amu eu sincer sper ca aşa-numiţii idioţi o sã scoatã din hambar furcile, topoarele şi torţele şi sã se ducã in satul X pentru rãscoalã. Sã linşeze primarul de acolo aşa cum linşeazã porcul de Crãciun. Iar din guiţele emise, sã vinã reporterul sã declare tot felul de inepţii pentru proştii de se uitã la TV live, spectacol la Dan Diaconescu in derect, senzaţional şi nemaiintâlnit…cã dacã mi-aş bãga acu’ pula-n capul lor de idioţi, ar avea mai multe in minte decât in momentele lor de maximã genialitate ever. Existã unii oameni care cer sã fie puşi la zid şi descãrcat câte un incãrcãtor de AK47 in ei. Oameni gen Becali, Diaconescu, Vântu, Iliescu, Boc,ãla cu baila hi…Crazy Loop, orice idiot/idioatã al cãrui/cãrei acronim se terminã cu porno, Simona Insensual, Guţã, idioţii ãia de la radio care fac glume proaste, Fugaru’ de la Radio 21 (ca toatã ziua mã fute la creieri cu el şi nu bagã mai multã muzicã), Dan Negru, toţi fotbaleatorii care-s „vedete” şi toţi suporterii oligofreni care fac pe delincvenţii, patronii de la Euroins, fostul meu prof de fizicã din liceu, fostul meu prof de istorie din generalã, proful de mecanica fluidelor din facultate care a fost singurul cãruia i-am dat şpagã, cã avea ceva cu mine, Elodia – ca sã fie clar, odatã pentru totdeauna cã a murit, Cioacã…gata nu va mai zic, cã deja v-am expus prima paginã din lista mea neagrã, groasã cât cartea cu numere de telefon din China. In principiu, dacã mi s-ar da mânã liberã pe bune de nu am trãi intr-o lume mai bunã. Aaa, şi Bush, Bush neapãrat. Dar intâi sã le dau gãuri pentru dibluri in ei, ar veni partea de injosire, of course. Si le-aş zice, ori incercuieşti pula cu limba ori te impuşc. Si normal cã, chiar de o incercuieşte, flancheazã şi inconjoarã tot cu plumb i-aş decora cortexul. Pãi iţi dai seama câţi bani ar scoate ţiganii care duc gloanţele folosite la Remat? Aia care mai rãmân din exterminare.
Aş mai anihila şi pe anoştii ãştia care mã fut la creieri pe messenger cu massuri din alea retardate, care când le primeşti te gândeşti mereu cã la toate cunoştinţele tale din listã se joacã copiii sau nepoţii la calculator. Si pe ãia de folosesc non-stop, dar non-stop prescurtãri. Sau se utilizeazã de fraze aruncate cu catapulta de plictisealã, gen „şi cmz”? Si eu rãspund când vrei tu. CMZ in concepţia mea inseamnã Când Mã Zghihuieşti? Te zghihuiesc mami, când şi cât vrea cãpşorul ãla gol al tãu, de nu reuşeşte sã intre oxigen in el şi mereu când il desfaci scoţi lilieci morţi. Cã dacã-mi faci sex oral de fapt tu iei o gurã de aer din gicu’ meu. Si alte „sustanţe”. Mai discutam cu cineva şi tot ii ardea cu ptr, ptr, ptr si normal cã l-am intrebat „Bã ce pula mea, ai hãţurile de la cãruţã in mânã şi nu opreşte talanu’ cela de cal de tot faci ptr?”. Bineinţeles, astea pãlesc in comparaţie cu idioţii de scriu cu prea multe liniuţe, când chiar nu e nevoie şi când e nevoie nu le bagã. Ce-va gen s-cris-ul a-sta idiot d-e ţãran obosit care sa cordit azi dimineaţ-a cu oaia l-ui vecinul ş-i acum s-e simte implinit. Sã-mi frecaţi pula pânã dã in lacrimi.
Comentaţi.
Later Edit : Poftim trackback. Poate pun si eu de un AudioHub SIGILAT la Vijelia Neagra.

Reclame

8 răspunsuri to “Subiecte de enervat.”

 1. daddyop Says:

  asa ? cinstit … toti astia te fut la icre si la creier… si corect… de ce mm as plati io impozite la stat sa cresc copchii atomici ai capsunarilor si broscarilor… care peste 2 ani de zile vin si imi dau in cap in semn de recunostinta… ca da … normal… nu are cine sa ii mai supravegheze si isi iau lumea in cap. „da ca asta a platit destul, ii fut una in gura ca plateste altu in locu` lui de maine…”


 2. Deci…eu cred ca ar trebui sa scrii o carte, te-ai umple de bani, si cred ca ai avea si o influenta maree asupra tineretului din ziua de azi…ai grija totusi ca atata enervare strica..be happy viata e roz =)) nici eu nu ma cred. Mai bine te-ai gandi la cat de frumoasa o sa fie nunta noastra si viata noastra impreuna =))) =))=))

 3. kOoDoO Says:

  Daca m-as fi considerat formator de opinii, poate as fi facut-o. As fi bagat un mesaj subtil, incat alora inteligenti sa le placa, iar idiotii sa se arunce in fata autobuzelor in miscare. As fi specificat clar in miscare, fiindca la cat de prosti is s-ar arunca in fata alora parcate.

 4. paradisiacmyriam Says:

  Deci nu ma pot abtine…trebuie sa existe ceva in fiecare articol al tau care sa ma faca sa rad cu lacrimi si atunci cand am ajuns la cel mai jos nivel in scara depresiei.Oricum,apropo de articolul asta ai perfecta dreptate.Uneori ma intreb de ce naiba nu isi iau copii cu ei daca se cara sa munceasca in tari straine.Ca pana la urma nu rezolva nimic daca ii lasa acasa unde saracii copii ajung vai si amar de capul lor.Macar le fac un bine,poate ii mai educa strainatatea,sa nu ramana niste cretini,viitorii prosti care sa serveasca sistemul in urmatorii 15-20 de ani….


 5. Nu sunt „viitori prosti”. Din momentul in care parintele nu mai este langa copil, acesta din urma nu mai are nici o notiune de autoritate si devine incontrolabil. Se simt tradati, parasiti si vor cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta, sa stie lumea ca ei exista, intr- forma sau alta. 😉

 6. kOoDoO Says:

  Deci o sa iasa in evidenta prin atuurile negative, cel mai probabil. Deoarece au fost crescuti, majoritatea, in indiferenta fata de educatie, de orice fel, de cultura, de bun-simt, de valori morale si asa mai departe.

 7. cornel Says:

  =)) ”cmz=Când Mã Zghihuieşti?”
  prea tare …frumos articol…si don’t worry be happy 😉

 8. kOoDoO Says:

  Da’ cine-i ingrijorat? Eu vreau doar sa impusc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: