Ganduri de moment.

iulie 4, 2009

Stimate cetitor! E weekend. Nu si pentru mine, asta e partea a doua, dar pentru tine presupun ca e. Prin urmare, daca citesti in timpul weekendului asta ce scriu eu aici am doua vorbe sa-ti spun : mai iesi dracului afara si bucura-te nitel de aer poluat.
Da, inca ma joc aci cu smoala. Incepand de saptamana viitoare o sa-mi iau o pereche de coarne, coada si furca. Macar de tot facem aci pe ghiavoli apai sa mai si aratam ca ei. Din cauza dezastrului din casa (renovari,deh) nu m-am sinchisit azi dimineata sa caut mancarea, prin urmare am ajuns aci fara o chiftea in stomac si fara o chiftea in stomac o sa salasluiesc pana pe la 13. Ce tzapa mi-am luat joi. Dupa o zi din asta de iad improvizat, urcam scarile agale spre usa apartamentului cu un singur gand in cap : ce somn bag, nu ma trezeste nici Harry Potter cu Valul Testoasei Blege. Si aud bocanituri, gaureli, ciocane si ciocane…si incep sa injur in minte „Care muma dracu’ iar v-ati apucat de spart, manca-v-as gainile de la tara”. Bineinteles, Vecinul Cel de Sus are un umor sarcastic si de cum am intrat pe usa, da, de la mine se auzeau. Apai numai odihna n-am avut. Mi-am cocarjit spatele si masina zilele astea. And guess what? The fun ain’t over!
Weekend placut.

Reclame

3 răspunsuri to “Ganduri de moment.”

 1. ana-maria Says:

  mersi… sper sa termini cu iadul si sa dai o tura cu codita ta si cornitele nitel prin rai. 😀

 2. kOoDoO Says:

  Nici nu stii ce potrivire perfecta ai facut. Ca nr. la masina e RAI :))

 3. Ramona Says:

  asa ziceam si eu …;)) go and get some fresh air(sau poluat daca altu’ nu e)..
  ce bine de mine ca stau la tara..:x…aer curat ,prospetimea ierbii abia udate de roua ..dimmineataaaa e cel mai bine:x..de cateva zile mai mult pt asta mi-am pus alarma telefonului sa sune la 5.50 ;))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: