Varianta universal acceptata intru definirea unui prost

Octombrie 5, 2009

Se da un insipid obtuzunghic, cu forma si viata sexuala neregulata si parte superioara paralelipipedica. Demonstrati ca-i prost, prin exemple clare din viata de zi cu zi.

Sa numim acest corp empiric, Prostilian. Presupunem prin absurd ca intr-o zi, cand ma-sa e plecata la shopping de castraveti, ca P. sparge vaza ei preferata cand arunca cu capul intr-o parte si-n alta prin casa. P. are un cap tip dovleac, are greutatea prea mare pentru buna sustinere a sa de catre corpu-i firav, deci mereu se balangane intr-o parte si-n alta, ceva gen un caine din ala oligofren care ti-l pui in masina, doar ca are capul cat luneta masinii. Faceti o comparatie de tipul urmator : balonul zeppelinului = capul lui P., iar furnica de jos, de pe pamant care o vezi din zeppelin = restul corpului. Cum mergea el prin casa, balanganindu-si incontrolabil dovleacul, dadu peste vaza ma-sii preferata si o sparse.

– Aoleu, daca vede mama iar imi da in cap si o sa fac precum bilele de la popice cand is lovite de ghiuleaua tunului. Ce sa fac, ce sa fac?
Lua repede cioburile, le arunca in veceu si trase apa. Capul i se balanganea mai euforic, de bucuria ideii venite la fel de neanuntata ca o cacare pe vremea perjelor si lovi in miscarea sa chiuveta si buda de cateva ori, din recul. Doar ca in starea asta de nebunie temporara, genialitate dusa spre extrem nu i-a trecut prin cap (paradoxal) faptul ca buda o sa se infunde si o sa se revarse mai ceva ca potopul apocaliptic peste domnia sa. Asa ca din instinctul de supravietuire, mai trase o data apa, ca sa se duca si prima apa odata cu apa a doua. Doar ca nu calculase bine, asa ca mai trase odata apa. Timp de 3 ore tot a tras apa cu speranta ca una din toate sarjele astea o sa le anuleze pe toate celelalte. Asa ca inunda mai multi vecini pana sa se gandeasca ca totusi poate nu functioneaza solutia asta. Asa ca se caca si mai trase odata apa, iar Titanicul rezultat nu a dat de nici un iceberg sa-l scufunde si-i podidi caile nazale, estompandu-i admisia de aer la balon.
Natura isi intra in rol, asa ca incepu sa traga aer pe gura. Problema e ca la respiracii pe gura aerul trece prin stomac, nu prin creier, asa ca de fiecare data cand tragea aer pe gura, imediat iesea pe evacuarea de mai jos.
– Aaaaaaa (inspira)…. bul bul bul bul (expira).
Incerca sa urle dupa ajutor si se gandi sa traga aer in piept serios ca sa poata urla cat mai tare si sa-l auda cineva, sa vina sa-l salveze de maroniul umed ucigas din oceanul budistic, asa ca trase o ultima mare gura de aer ce-i infunda sinapsele mai ceva ca un kil de has si lesina, cazu ca balega pe asfalt, un mare fleosc rasuna in toata incaperea si Prostilian dadu ortu’ popii inecat in propriile-i … defectiuni. qed.
10 CU FELICITARI!!!!11

P.S. Inca mai cautam G-ul…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: