va multumesc si promit ca pe viitor sa scriu cu ghilimelele de rigoare si cu diacritice.

ianuarie 1, 2010

iaca-ta-ne in anul nou. mai frumosi, mai simpli si mai bine dispusi ca si anturaj, locatie si plan financiar etc, ce mai vreti voi.
nu veti fi recunoscut la prima citire dar imi veti da dreptate la a 2-a.
sunt satul de fete triste, de dat sfaturi de cacat la oameni de aceeasi tagma si sorginte, dar ma scald si lamentez intre aceleasi idealuri, anturaj si principii ca mai in anii trecuti cu diferenta ca anul acesta voi fi mai bun, precum am incredere si stiu ca veti fi si voi. am invatat lectii valoroase in ultimul an cat pentru o viata de om. am primit mai multe bune si rele intr-un an decat poate duce cineva intr-o viata de om.
ceea ce ma duce cu gandul la o singura chestie pe care o stiam, dar nu am constientizat-o, acceptat-o, etc la adevarata ei valoare:
mai bun inseamna mai mult pentru tine ca si individ, mai bine inseamna mai frumos tot pentru tine, dar mai ales mai placut … inseamna EXTRAORDINAR pentru cei din jur.
va rog si va impun in acelasi timp sa fiu, sa fim, sa fiti mai frumosi, mai buni si sa auzim de bine in toate, pe toate planurile.
sa progresam incepand cu noi, din noi pentru ceilalti si implicit pentru noi, pentru ca omul sfinteste locul si nu invers dar mai ales pentru ca, decat sa asteptam sa ne dea altii, mai bine sa luam si sa castigam noi prin propriile noastre actiuni.

Perspective pe anul care a venit:

Nu doresc sa fiu o persoana normala,obisnuita.
Caut oportunitati si nu conditii de securitate.
Refuz sa-mi substitui stimulul cu pomana.
Mostenirea mea este neinfrangerea, mandria, curajul in ganduri, satisfactia roadelor muncii mele si capacitatea sa privesc cu indrazneala lumea.

Sunt plin de verva, recunostinta si multumire de sine, dar mai ales de iubire si consider, cred si sustin ca acest an si urmatorii vor fi cei mai rodnici din viata noastra.
Hai sa ne bucuram impreuna, sa cantam impreuna si sa iubim impreuna tot ceea ce ne multumeste, ne place si consideram ca e bine de sustinut.
Hai sa nu ne mai lamentam, sa ne complacem sau sa ne deplangem soarta.
Hai sa fim SIMPLI. Nu „CARPE DIEM” ci „PROSIT”.
PS: mormolocii si mormonii zbateti-va ca si pana acum cu pumnul in chept, precum Becacali, sugeti aceeasi tzatza. n-ati inteles nimic niciodata si nu aveti cum, pentru ca multumirea voastra provine din stagnarea temporala si temporara a altora: FUC off and shake my … „pussy”!
VREAU MAXIM DIN COMBINATIILE DE ANUL ACESTA! MAXIM AM SPUS!!!!
Same to http:\\teach3rs.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: